Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

kunst

Acryl op Doek - Ogen / Vrouw met Sluier (Roel Hofman)

Prijs: € 3.290,-

40 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:


Zeer aansprekend, groot (130 cm) schilderij Roel Hofman uit 2008, getiteld Ogen (Vrouw met Sluier). Acryl op Doek, gesigneerd rechtsonder. Afm. (B x D x H ) ca. 130 x 4 x 130 cm. Aanschaf- e/o taxatiewaarde: 5.000. We hebben ca. 150 stukken te koop (nog niet alles online). Getoonde prijs is vraagprijs, bieden vanaf 2.500.

Locatie: Delft. Verzending binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] - onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed - bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.

Zoektags: acryl, doek, canvas, rode, ogen, vrouw, sluier, roel, hofman, rood

Roel Hofman* - Geboren, 14 mei 1956 te Rotterdam. Al op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door tekenen en schilderen. Vanaf zijn 8e jaar werkt hij bewust en serieus aan zijn techniek en stijl. Op 16 jarige leeftijd is hij in de leer gegaan bij de Rotterdamse schilder Cornelis Witters. Al snel bleek zijn talent uit de prijzen die hij met zijn werkstukken won.

In de tachtiger jaren heeft hij les genomen om zijn vaardigheid in het fijnschilderen te vergroten. Spoedig werd hij i.p.v. leerling, leraar op een teken- en schilderacademie in Spijkenisse. In zijn visie is het gebruik van kleur in een schilderij een van de belangrijkste elementen. Dat is het eerste waarop de meeste mensen gevoelsmatig reageren. Dit element komt dan ook duidelijk in zijn schilderijen naar voren.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • Levering: Ophalen of Verzenden


Reageer nu!

Contact-informatie

Umecom BV ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Delfgauw
(Zuid-Holland, NL)
Tel: 0158080147

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)