Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Cursus Naaien En Patroontekenen In Capelle aan den Ijssel omgeving Rotterdam

Prijs: Niet van toepassing

92 keer bekeken • Status: Actief

Naaien en Patroontekenen

Mobiele atelier is het atelier in Capelle aan den ijssel omgeving Rotterdam. voor naaicursussen, naailessen, patroontekenen, online video naaicursussen, mode design en realisatie, mouleren, creatieve cursussen en workshops.
Van uw eigen ontwerp en patroon naar een mooi en passend kledingstuk. Je eigen kleding maken is nog nooit zo leuk geweest.‚Äč Nu ook met extra ondersteuning met onze online video naaicursussen Naai online. In uw eigen tijd en op uw eigen tempo en op iedere gewenste locatie kunt u onze online lessen volgen. Zoek je een fysieke cursus naaitechnieken, wil je met je naaimachine leren omgaan, wil je eigen ideeën uitwerken, wil je leren patroontekenen of video naailessen, deze combinatie cursus Naaien en Patroontekenen biedt het je allemaal. De lesmethoden zijn zo samengesteld dat je in een korte tijd en volgens de juiste methode leert naaien en/of patroontekenen. Cursisten werken op eigen niveau, in kleine groepen met veel begeleiding, aandacht en inclusief alle benodigde materialen. Je kunt de Naaicursus en patroontekenen combineren of los van elkaar volgen en alleen voor naaien of patroontekenen kiezen.

Naaicursus en naaitechniek 3 maanden
Met de Naai Cursus leer je vanaf de basis kleding maken, met de naaimachine omgaan en uiteraard verschillende naaitechnieken. Door toepassing van de juiste naaitechnieken leer je in korte tijd mooie en professioneel uitziende kleding maken. Je leert verschillende technieken zoals een rits inzetten, een zak naaien, diverse hals- en armsgat afwerkingen en nog veel meer. Vervolgens pas je deze technieken toe bij het maken van een echt kledingstuk. Elke les bouwt verder op de vorige.
Alle naaitechnieken worden stap voor stap uitgelegd en geoefend en samen met de online video naaicursussen heb je de perfecte basis om de geleerde technieken keer op keer terug te kijken en te oefenen totdat je het volledig onder de knie hebt.

Cursus Patroontekenen 3 maanden
De basis van een mooi kledingstuk is een goed patroon. Als u zelf mooie of aparte kleding wilt maken of vermaken is het handig als u kunt patroontekenen. U leert in de cursus patroontekenen op de juiste manier opmeten, maten berekenen en te vertalen naar een kloppend en passend patroon. Ook leert hoe u bestaande patronen kunt aanpassen, dit is namelijk de basis van elk goed passend kledingstuk. Als u in staat bent uw eigen patronen te maken, bent u verzekerd van een uniek kledingstuk.

Wat bieden we nog meer aan:
- Modedesign & realisatie
- Privé naailes en patroontekenen
- Naailes

Modedesign & realisatie
In deze workshop leer je een idee uitwerken van een concept tot een patroon en uiteindelijk naar een tastbaar product of een sample. Je leert inschatten hoeveel tijd je nodig hebt voor je naaiproject, welke stoffen je nodig hebt en hoeveel. Deze cursus geeft jou de praktische begeleiding en combineert naast het naaien en patroontekenen, aspecten voor het opzetten van een kledinglijn. We helpen je je ideeën te vertalen naar een tastbaar product. De nadruk ligt op datgene waar jij je verder in wilt verdiepen.

Privé naailes en patroontekenen
Wil je liever 1 op 1 sparren en niet in een groep werken, dan is de privé cursus naailes en patroontekenen voor jou geschikt. Je bent niet gebonden aan een regulier lesprogramma of tijden van de naaicursus, waardoor je echt out of the box kunt werken. Deze privé naailes en privéles patroontekenen is ook geschikt voor starters en beginners zonder ervaring. Alle aangeboden cursussen bij het Mobiele atelier zijn te volgen als privé cursus. De privé cursus is inclusief alle basis benodigdheden. Het individuele cursus programma kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van de deelnemer. De privé naaicursus gaat per blok van 6 lessen van 2 uur.

Naailessen
Loop je met je naai projecten wel eens vast of kan je wel wat hulp gebruiken, dan zijn de naailessen geschikt voor jou. Een jurk, broek, of gordijn, we helpen je met je project. De naailessen zijn geschikt voor beginners, maar een beetje naai ervaring is wel prettig. De naailessen zijn perfect voor deelnemers die eerder bij ons of ergens anders een basis naaicursus hebben gevolgd. Met de naailessen werk je op projectbasis. Heb je geen naaiprojecten, dan oefen je verschillende naaitechnieken en kiezen we samen naaiprojecten uit. Bij deze lessen komt het patroontekenen niet aan bod. De naailessen zijn exclusief toegang tot onze video cursussen op naai online.
Heb je altijd al je eigen kleding willen maken? Aarzel dan niet, neem een kijkje op de website van www.mobieleatelier.nl en kijk welke cursus het beste bij je past. Voor meer informatie over de cursussen en/of de workshops kun je altijd een keer langskomen of neem contact met mij op:

Priscilla Reynolds 06-14995997 info@mobieleatelier.nl

Reageer nu!

Contact-informatie

Mobiele Atelier ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rotterdam
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0614995997

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)