Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

kunst

Antieke kasten / 6-deurs bibliotheekkast of servieskast ca. 1840 ook de binnen zijde uitzonderlijk fraai (No.312224)

Prijs: € 5.250,-

25 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:
Een rijk uitgevoerd meubel met een verhaal over glas en spiegels...

  • Een imposante boekenkast met 6 deuren en drie onopvallende gewelfde laden. De deuren in de bovenkast met een met een houten roedeverdeling met feestelijk steekwerk, bijzonder van kwaliteit. De middelste deur met spiegel glas, de buitenste deuren met helder glas. Oorspronkelijk waren alle drie de bovendeuren van spiegels voorzien. De vorige eigenaar heeft dat ooit laten veranderen. Gelukkig zijn de spiegels bewaard gebleven en het is dus mogelijk de kast weer in z’n originele uitvoering te gebruiken. Aan de andere kant is het ook mogelijk de middelste deur ook van glas te voorzien. Kortom een kast met een verhaal, maar ook met verschillende opties. De huidige uitvoering is ook zeker een interessante combinatie. De spiegels vallen nu bijna niet op maar hebben daardoor juist een enorm verruimende en verlichtend effect in de ruimte.
  • Frankrijk periode 1825 – 1850
  • De kast is in zeer goede staat, fijne kleur en uitstraling, zelf aan de binnenzijde geheel gepolitoerd. Een klein lijstje mist en er is een kleine schade aan een plint, dit zal natuurlijk professioneel worden hersteld.
  • Afmetingen: 2,37 m. X 0,67 / 0,55 m. – Hoogte 2,43


LET OP:

ALLEEN OP AFSPRAAK TE ZIEN. (Sommige meubelen staan niet in onze “Villa Vol Antiek” maar in onze opslag, een paar minuten bij de zaak vandaan. We rijden daar natuurlijk graag even met u naartoe. Dat kan alleen bij voldoende bezetting, dus graag even bellen (010 432 20 74) om teleurstelling te voorkomen.)

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 42934507


Reageer nu!

Contact-informatie

AntiekSite ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rotterdam
(Zuid-Holland, NL)
Tel: 0104322074

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)