Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

kunst

Nieuwe handgemaakte authentieke koekoeksklok

Prijs: Niet van toepassing

138 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Goede staat

Bent u op zoek naar een authentieke koekoeksklok met een mechanisch of quartz uurwerk die afkomstig is uit het Zwarte Woud in Duitsland én met de hand is gemaakt?

 

Onze leveranciers produceren alle onderdelen zelf en verzorgen al het snijwerk en beschildering tot in de kleinste details op de werkplaats in Duitsland. Eigenlijk alles is wel veranderd in de laatste 3 eeuwen. Echter is de werking van een mechanische koekoeksklok vrijwel hetzelfde gebleven, zoals het drie eeuwen geleden was. Alle klokken met een VdS certificaat voldoen aan strenge eisen en standaarden, waardoor we je kunnen verzekeren dat de mechanische koekoeksklokken gewoon op de traditionele manier geproduceerd blijven worden.

 

Onze authentieke koekoeksklokken komen met minstens 2 jaar garantie en sommige premium modellen komen zelfs met 5 jaar garantie!

 

Het is bij ons mogelijk om een nieuwe koekoeksklok met garantie te kopen voor de prijs dat een tweedehands koekoeksklok mag kosten. Daarnaast komen de klokken met gratis verzending en 30 dagen bedenkt tijd, iets wat vaak niet het geval is voor tweedehands koekoeksklokken.

 

Prijzen

Mechanisch uurwerk: vanaf €131.99

Quartz uurwerk: vanaf €157.99

 

Bezoek onze website via de link hieronder!

X

Reageer nu!

Contact-informatie

Koekoeksklokonline.nl ( Bedrijf )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Dongen
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: +31627314325

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)