Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Merktekens, goud, zilver en platina, jaartallen en ev. waarde.

Prijs: € 19,95

10.571 keer bekeken • Status: Actief

(Bezoek ook onze andere advertentie's voor de andere merktekens.)
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Bezoekt U ook wel eens rommelmarkten, bazaars of iets dergelijks?
En wilt u ook graag weten wat al die merktekens op Zilver, Goud, en Platina voorwerpen betekenen?
Een eenvoudig te downloaden E-book en Uw hele visie over de Zilver, Goud, en Platinamerken zal voor altijd worden veranderd en herzien.

Als U zich op de rommelmarkten, bazaars, veilingen, zolderopruimingen of iets dergelijk zich ook wel eens afvraagt wat een bepaalt merk of teken die zich op een Zilver, Goud, en Platina item bevind, betekent?
Dan kunt U in dit zeer uitgebreide E-book alles vinden wat hierop van toepassing is.

Dit uitgebreide E-book geeft U alle informatie die nodig is om de herkomst het jaartal en eventueel de geschiedenis van een bepaalt Item die U bezit of gaat kopen/verkopen te achterhalen zodat U nooit meer achteraf het gevoel krijgt dat U belazerd bent bij aan of verkoop van een artikel.

Met dit E-book heeft U een zeer grote voorkennis ten opzichte van de tegenpartij als U een item wilt aanschaffen of verkopen.
Bekijk de uitgebreide onderstaande inhoudsopgave van dit E-book en vergroot Uw kennis op dit gebied.

Wees in het vervolg voorbereid als U iets wil aanschaffen of verkopen op het gebied van Zilver, Goud, en Platina, het kan honderden euro's besparen en bij verkoop weet U precies welke prijzen U moet hanteren voor U oude sieraad.

Uitgebreid, uniek en krachtig zo is het Zilver, Goud, en Platinamerken E-book en het is de beste manier om het edelmetaal merktekens niche te kunnen domineren.

Zie hieronder de lange lijst van alle items en landen die behandeld worden in ons E-book.

Australie en Nieuw Zeeland, Belgie, Cyprus, Czech Republic en Slowakije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Keurmerken diverse Europese Landen, Litouwen, Mexico, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Wetenswaardigheden, Zweden, Zwitserland.

Maar wacht, dit is nog niet alles, zie wat voor uitzonderlijke bonus u krijgt wanneer U dit E-book aankoopt..
Waarom? Omdat we geloven in de kracht van dit E-book en we willen het voor een ieder mogelijk maken om ook eventueel in de toekomst hun eigen E-book produkten te gaan maken en eventueel te verkopen.

U heeft op dit software produkt reseller rechten zodat u ook zelf deze software kan doorverkopen, (Aanbevolen verkoopprijs, €19.95) zodat indien U er èèn verkoopt U de aankoop prijs van Uw eigen merken E-book al weer terug verdient heeft.

Free Bonus: Ebook Creator Software Pro.
Maak nu gemakkelijk Uw eigen E-Books.

We hopen dat U veel plezier zal beleven aan deze 2 producten en hopen U ook nog eens te verwelkomen als E-book schrijver en natuurlijk kunt U ons altijd een E-mail sturen indien U hulp nodig heeft met het opzetten van Uw eigen creatieve ideeën naar een E-book toe.

Stuur ons een e-mailtje voor een nog meer en uitgebreidere informatie over deze E-books plus bestel mogelijkheden.

Reageer nu!

Contact-informatie

Bert54
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rijswijk
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)