Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

kunst

Raam Paneel hanger Unieke Gekleurd Voorzetraam

Prijs: € 85,-

69 keer bekeken • Status: Actief

Kenmerken:
  • Conditie: Gebruikt
  • Levering: Ophalen

Omschrijving:
hand gemaakt glas in lood voorzetraam raamhanger tegen inkijk in uw kamer, Keuken, Slaapkamer, WC, Hotel, Restaurant, Bar, Cafe, serre, Terrasoverkapping veranda etc etc.


Outstanding Stained Glass Tiffany Window,This Magnificent Window has the most beatiful colours.


Het raam kun je zo al in de lengte en als in de breedte gebruikt worden zie foto`s.


Dit is een zeer mooie Jugenstil styl Raamdecoratie glas en lood raam voor decoratie of inbouw van keuken deur of verwerken in een zolder raam Plafon met verlichting er achter.


Jugenstil styl handgemaakt glas en loodraam voorzetraam of raamhanger waardoor ook de inkijk wordt beperkt of zo nodig volledig wordt tegen gegaan het is een mooi suncatcher met mooie zachte kleuren.


Uw huis een andere uitstraling geven kan door deze raamdecoratie van glas in lood. Een raamhanger of suncatcher geeft al een heel ander gezicht. Deze raamhanger worden ook veel gebruikt om inkijk tegen te gaan. Daarnaast is het natuurlijk een mooi gezicht als u het van binnen uit of van buiten uit bekijkt staat erg gezellig.


Steeds meer mensen kiezen er voor hun huis meer uitstraling te geven. Dit kunt u bereiken door deze romantische & nostalgische Tiffany glas in lood raam te plaatsen.


De nieuwe trend van dit moment echte eye catcher,


Glas en lood raam (Hor) zit in een stevig koperen frame kan aan ketting hangen met ogen er aan zie foto`s het glas en lood raam is compleet.


Naar eigen idee is het Glas en Lood raam zo gemaakt dat het uit het koperen raamwerk gehaald kan worden. En dus ook andere wijze ergens geplaatst kan worden. Een mooie blikvanger voor uw raam! Of bv. plaatsing in bovenlicht!


Vraag gerust naar meer info of wat extra foto`s van dit mooie glas in lood raam voor dat u afreist naar Wolvega Friesland


Dit is met gekleurde glas in lood motief.(zie foto)
Vraagprijs minimaal 85,- euro. 
Afmetingen: 78 cm. hoog x 52 cm. Breed X 7 mm dik


Glas in lood voorzetraam in sierlijk koperen omlijsting.
Door de strakke vormgeving zowel geschikt voor een modern als een klassiek interieur. erg mooie kleuren echt prachtig voor het raam als gordijn en mooi tegen inkijk.


Kan eventueel per post verzonden worden voor eigen risico, liever zelf halen.


Bezichtiging is mogelijk op afspraak in Wolvega. voorkom teleurstellingen en reserveer,U bent niet tot aankoop verplicht,maar geeft U wel de zekerheid dat Uw glas in lood raam er nog staat als U komt.


Vragen of meer foto`s mail of bel even pickpack.


De getoonde tekst en afbeeldingen vallen onder het auteursrecht het is daarom niet toegestaan om onze producten,teksten en foto's te kopiëren zonder toestemming vooraf. Copyright ©


Voorbehouden van schrijf en typ fouten.


Zolang deze advertentie nog online staat is het glas en lood raam nog te koop.


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Wolvega
(Friesland, Nederland)
Tel: 0651409535

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)