Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

kunst

Selfie Heleen van Royen - Duisternis 9 nr. 1 van 3 ex.

Prijs: € 750,-

173 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Goede staat

Gesigneerd en genummerd fotografisch zelfportret van Heleen van Royen uit 2013. De selfie Duisternis 9, nr. 1 / 3 exemplaren, geeft een intieme inkijk in het doen en laten van Heleen:

 

Op 25 juli 2013 om 14:52 uur zat ik geknield op mijn bed voor de spiegel. Het broekje van mijn bikini ontbreekt. In 2006 poseerde ik voor de Playboy. De toenmalige hoofdredacteur had me voor de fotoshoot aangeraden enig schaamhaar te laten staan om de uiterlijke kenmerken van mijn vagina zoveel mogelijk aan het oog te onttrekken. Playboy zat niet te wachten op schaamlippen, liet hij weten. Hieraan dacht ik bij het maken van deze foto. Aan het vrouwelijk geslacht, dat zo min mogelijk zichtbaar dient te zijn. Zoals vrouwen in het algemeen in tal van culturen zo min mogelijk zichtbaar dienen te zijn. Onzichtbaar maar dienstbaar, anders zwaait er wat!

Op de spraakmakende selfies van Heleen zijn veel reacties gekomen. Van platte taal bij volkse media tot op elitair niveau bij het NRC en het Letterkundig museum alwaar onder andere deze foto te zien was op haar expositie "Selfmade".


Print op fotopapier 60 x 80 cm, afgewerkt met 3 mm plexiglas en verlijmd op 3 mm Dibond. Aan de achterzijde een handig ophangsysteem, zodat de foto zwevend opgehangen kan worden.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
12 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0629889425

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)