Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Karin SZEKESSY, "Paul Wunderlich met hond"

Prijs: € 40,-

1.131 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Goede staat

Grote lichtdruk van Karin Székessy, door de kunstenares in potlood gesigneerd en genummerd, op hard papier, in onberispelijke staat. Afmetingen: 65 x 50 cm. Deze foto maakt deel uit van een reeks foto´s, die Székessy van haar echtgenoot en kunstenaar, Paul Wunderlich, maakte.

 

Székessy is een internationaal beroemde fotografe uit Hamburg. Ze is de weduwe van de al even bekende beeldende kunstenaar Paul Wunderlich, met wie ze intens samenwerkte. Er is zelfs een boek verschenen over de relatie tussen hun beider werk. De foto´s die ik uit dit boek toevoeg, tonen hoe indrukwekkend inderdaad de wederzijdse beinvloeding geweest is. 

 

Ter gelegenheid van een grote retrospectieve in Hamburg werd een mooie monografie gepubliceerd, waarin het veelzijdige werk van Karen Székessy met vele foto´s belicht werd. De foto´s die ik van deze monografie hier laat zien, dienen uiteraard alleen ter illustratie en maken geen deel uit van de aanbieiding. Dit geldt ook voor de foto´s van het boek over het werk van de twee. 

 

Ik heb van Székessy heel veel foto´s dubbel, die ik van de hand doe.      

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

heverlee
(Vlaams-Brabant, België)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)