Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

kunst

Tweeluik / Litho's - Stilleven Wijn (Joachim Bereuter)

Prijs: € 295,-

44 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:


Prachtig TweeLuik: 2 Litho's / Zeefdrukken Wijn, gesigneerd door Joachim Bereuter, bekend van de foto-realistisch Stillevens. Afm. incl. Lijst (B x D x H) ca. 65 x 2.5 x 75 cm. Beperkte oplage: resp. 2/40 (175) en 4/40 (175). Prijs is vraagprijs, bieden vanaf €225.

Als u liefhebber bent van unieke, zeldzame en vaak kostbare Klokken, Beelden/ Sculpturen en/of Schilderijen, houd onze catalogus dan in de gaten of informeer vrijblijvend naar deze collectie. Lang niet alles is reeds geadverteerd. We zijn u graag van dienst.

Joachim Bereuter (1946) - Heeft in zijn loopbaan veel bereikt. Zijn realistische stillevens doen niet alleen een beroep op het kunstpubliek in Duitsland. Zijn stukken worden getoond in meer dan 100 tentoonstellingen wereldwijd. Veel van zijn werken zijn ook te zien in Musea.

Hoe objecten worden rangschikt, is een essentieel onderdeel. Zijn werk maakt indruk met zijn compositie en inkleuring in een nieuwe, ouderwetse beglazingstechniek. De afgebeelde objecten laten een eigen leven zien, die gebruikelijke waarneming te boven gaat.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • Levering: Ophalen of Verzenden


Reageer nu!

Contact-informatie

Umecom BV ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Delfgauw
(Zuid-Holland, NL)
Tel: 0158080147

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)