Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Ankh, gegoten Meeneem Ankh

Prijs: € 160,-

3.094 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Goede staat

Meeneem Ankh,

Deze 2-benige Ankh is niet alleen, doordat hij gemaakt is van gepolijste messing, een goudkleurig plaatje om te zien en een sieraad om mee te nemen, het is bovendien een echte Werk-Ankh. Een éénbenige Ankh 'werkt' niet, is een 'dood' ding. Een 2-benige Ankh daarentegen is niet alleen een mooi sieraad, maar kan ook een zielenmaatje voor je zijn, te vergelijken met een engelbewaarder of geleidegeest. De Meeneem-Ankh heeft een formaat (13 cm lang) en een gewicht (82 gram) waardoor je hem makkelijk overal mee naar toe neemt en dus altijd bij de hand hebt. Het is tevens een Werk-Ankh, waarmee zelfs behandelingen kunnen worden toegepast en versterkt met een kracht van 25 keer je eigen geestelijke kracht.

Deze kleine tweebenige Ankh past precies in je hand en heeft een geheel eigen trilling en zal bij alle behandelingen en handelingen makkelijk en eenvoudig hanteerbaar zijn.

 

Net als de ambachtelijke Ankh wordt deze Ankh van messing gegoten en daarna uitgezaagd, gevijld en gepolijst. Het is dan ook niet zozeer de messing die de prijs bepaald als wel het werk wat er mee gemoeid is om de Ankh te maken.

 

Deze gegoten messing Ankh bestaat uit één geheel.

Prijs: € 160,00 (verzendkosten €11,00, wordt uitsluitend verzekerd verzonden)


Voor een gratis Demo van de Schriftelijke Cursus over Werken met een 2 benige messing Ankh, kijk op www punt vayra punt nl.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Vayra ( Bedrijf )
11 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Haarlem
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)