Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

kunst

Engel 1/8 - Staand Naakt / Propeller - Brons (Erwin Meijer)

Prijs: € 7.900,-

142 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:


Staande, naakte dame, Propeller boven Hoofd. Bronzen beeld op zwarte, ronde Sokkel (marmer): Engel 1/8. Gesigneerd: Erwin Meijer*. Schitterende conditie. Afm. beeld (B x D x H) ca. 27 x 24 x 116 cm. Sokkel ca. 20 x 10 cm. Taxatiewaarde Ä15.000. Bieden vanaf Ä6.000.

Kunst-Makelaar - onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed - bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Of liefhebber van oude meubels, klokken, beelden, schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.

*Erwin Meijer (1968) - Beelden zijn subtiel en met een herkenbaar persoonlijk handschrift. Ze ademen de sfeer van een verhalend gedicht waarin de lezer in zijn interpretatie niet alleen de kunstenaar maar ook zichzelf meebeleeft. Door zijn invulling van het realisme is er bij Meijer toch nog volop ruimte voor interpretaties.

Eigen aan zijn werk is het verhalende, de lading, de symboolwaarde. Bij de beelden ervaar je emotie. Je ziet de mens in subtiele aanwezigheid, geestig of kwetsbaar. Je leeft mee met de mythe, voelt de kracht van het metaforische. Het is ware kunstenaarschap wanneer zulke gevoelens kunnen worden opgeroepen door artistieke creaties.

Het lukt Erwin Meijer wonderwel om zijn beelden een klassieke universaliteit mee te geven: tijdloos, de grenzen van de realiteit overstijgend. Met een signatuur die over landen en culturen heen reikt. Oost en west ontmoeten elkaar in veel van zijn sculpturen, getuige bijvoorbeeld zijn Europa en de Stier, Madame Butterfly, Labyrint en Hybride.

Zoektags: naakt, meisje, dame, brons, propellor, engel, patina, gepatineerd, erwin, meijer

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • Levering: Ophalen of Verzenden


Reageer nu!

Contact-informatie

Umecom BV ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Delfgauw
(Zuid-Holland, NL)
Tel: 0158080147

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)