Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

kunst

Twintig Ebooks, delfts blauw markings, jaartallen en waarde.

Prijs: € 39,95

1.566 keer bekeken • Status: Actief

Bezoekt U ook wel eens rommelmarkten, bazaars of iets dergelijks?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

En wilt u ook graag weten wat al die merktekens op delfts blauw porselein en tegels betekenen?
Zou U dan ook wel eens graag willen weten voordat U een mooie pot, schaal plateau of tegels delfts blauw of iets anders op het gebied van delfts blauw of een ander type aardewerk uit een ver land koopt of verkoopt waar het item vandaan komt, hoe oud het is en wat de mogelijke waarde dan kan zijn aan de hand van de ouderdom???
Lees onze uitgebreide uitleg en informatie.

We hebben voor U 19 + 1 gratis, complete E-book gidsen met alle aardewerk, zoals borden, vazen, tegels, plateaus,etc, etc.) van fabricage en de makers plus beschrijvingen.

Inhoudsopgave:
Een E-book over Delfts Blauw Tegels
Een E-book over Plateaus
Een E-book over Tegels en Diverse Delfts Blauwe Artikelen voorzien van prijzen
16 extra E-books met plus minus 4700 beschrijvingen van tegels en plateaus, vol met foto's, prijzen en jaartallen.
Fabrikanten vanover de hele wereld worden behandeld met foto's, jaartallen en prijzen.

De prijzen die we tonen zijn in dollars zodat men weet wat er voor een bepaalt item internationaal wordt geboden en betaald.

N.B. Deze 19 E-books zijn een extra aanvulling en uitbreiding van ons eerder uitgegeven E-book Delfts blauw waarin uitgebreid alle merktekens (plus een complete painterslist van de Porceleyne fles vanaf 1878 tot heden met vermelding van de jaartallen waarin schilders voor deze firma gewerkt hebben) behandeld worden van elk delfts blauw item, (zie ook onze advertentie hiervan over dit E-book)

Tesamen vormen al deze E-books in zijn totaliteit de meest uitgebreide database over alle delfts blauwe artikelen en huizen die er ooit verschenen zijn, ook de buitenlandse huizen worden behandeld zodat U up to date geinformeerd bent van alle facetten van het delfts blauw onderwerp plus hun waardes.

De prijs voor deze 19 E-books?
Normaal vragen we 19,95 per uitgegeven E-book zoals U kunt zien in onze andere merktekens E-books.
We willen het echter voor een ieder betaalbaar houden en vragen daarom 39,95 voor alles en doen daar onze eerder uitgegeven E-book, Delfts Blauw en zijn markings(merktekens) als gratis bonus erbij.

Kortom, U krijgt voor deze prijs de beschikking over 20 Uitgebreide E-books over het Delfts blauw niche met alle onderwerpen die er maar zijn over dit item, een waardevolle aanwinst voor Uw hobby.

Kijk eventueel even naar ons andere E-book over Delfts Blauw welke als bonus erbij komt en zie wat we daar behandeld hebben.

Deze E-books worden niet uitgeven in de reguliere boekhandel of webshops en zijn alleen bij ons te bestellen of te aanschaffen.

Stuur ons een e-mailtje voor een nog meer en uitgebreidere informatie over deze E-books plus bestel mogelijkheden.

N.B. om verwarring te voorkomen, een E-book is een digitaal product wat op de computer gelezen wordt en eventueel naar behoefte kan worden uitgeprint.

Reageer nu!

Contact-informatie

Bert54
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rijswijk
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)